ако сложа карбовете на 16-ката запалването от 1.3-то ще ми свърши ли работа или друго трябва да се прави
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лека полека...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от TishO Покажи съобщениеако сложа карбовете на 16-ката запалването от 1.3-то ще ми свърши ли работа или друго трябва да се прави
Принцепно конверсията хич не е лесна, а с корбовете от 1.3 и запалването 16 клапановият мотор ще върви по-малко от фабрично с инжекцион.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
да бош е!!! И защо да върви по малко нали са 40ки карбовете ще разпробия пишкалата да хвърлят повече гориво като на 1.7 карб и прехвърлям всичко от 1.3-то на 16-ката запалване карбове всичко само фланците за карбовете трябва да направя или да намеря или се залъгвам и то жестокоАlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от TishO Покажи съобщениеда бош е!!! И защо да върви по малко нали са 40ки карбовете ще разпробия пишкалата да хвърлят повече гориво като на 1.7 карб и прехвърлям всичко от 1.3-то на 16-ката запалване карбове всичко само фланците за карбовете трябва да направя или да намеря или се залъгвам и то жестокоAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
ясно... мерси боби ако се занимавам ще е по нататак сега ще гледам да си подкарам колата с инжекциона пък филма с карбовете ще го гледам друг път.....Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от TishO Покажи съобщениеясно... мерси боби ако се занимавам ще е по нататак сега ще гледам да си подкарам колата с инжекциона пък филма с карбовете ще го гледам друг път.....Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от TishO Покажи съобщениеясно... мерси боби ако се занимавам ще е по нататак сега ще гледам да си подкарам колата с инжекциона пък филма с карбовете ще го гледам друг път.....
Comment
-
Това с карбовете е пълна идиотщина за ежедневна кола. Има смисъл само като краста, да я чоплиш и да я изкараш от време на време.
Карбовете предполагат каране само на бензин, който те апетитно консумират!
Ако е за ежедневка, слагай си инжекциона и не се занимавай с глупости!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
ами идеята ми беше тази черната която я взех да бъде ежедневка понеже с климатика АБС-а и салона е много тежка за да бъде бърза и идеята е да я възстановя до колкото мога да си бъде оригинално стоково QV а бялата понеже е толкова орязана от екстри че като я взех дори и дясно огледало нямаше тя да бъде за събота и неделя и за кеф общо взето но като се замисля и със инжекциона ще си понавървява с това купе....
Благодаря ви за съветите момчета оценявам го Весело изпращане на старата и посрещане на новата година!!!!!!Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеТова с карбовете е пълна идиотщина за ежедневна кола. Има смисъл само като краста, да я чоплиш и да я изкараш от време на време.
Ако е за ежедневка, слагай си инжекциона и не се занимавай с глупости!
Абе и ти се изказа доста неподготвен, ма айде.....Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеАбе и ти се изказа доста неподготвен, ма айде.....На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАми подготви ме. Защото излиза, че всички производители на автомобили са неподготвени и творят глупости. Давайте да слагаме всички карбове и назад към Москвич 403
Иначе производителя ти обяснява, колко по-съвершено е всяко ново изобретение, измислят всякакви трикове за да те убедят, че са ти направили услуга, за която обаче искат пари. Дали не съм прав? Ти що караш отново 33-ка - поредната , а не си вземеш 147 или пък Жулиета? Те са доста повече електроника, няма карбуратори и така както те убеждава производителя, харчат 3 пъти по-малко и вървят 2 пъти повече.
Да ама не, ти самият го знаеш добре това. Колко повече незамениме компонента има в горивоно запалителна система на една Жулиета 2013 година спряма карбураторна 33-ка?Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеВсички производители искат да изкарват пари. Много пари. Колкото се може повече. Затова колите стават с повече електроника. Електроника, която все по-често дава фира и не можеш да си оправиш самичък. Отиваш в сервиза, за най-малкото и си плащаш като поп. За всичко си плащаш и си в схема.
Иначе производителя ти обяснява, колко по-съвершено е всяко ново изобретение, измислят всякакви трикове за да те убедят, че са ти направили услуга, за която обаче искат пари. Дали не съм прав? Ти що караш отново 33-ка - поредната , а не си вземеш 147 или пък Жулиета? Те са доста повече електроника, няма карбуратори и така както те убеждава производителя, харчат 3 пъти по-малко и вървят 2 пъти повече.
Да ама не, ти самият го знаеш добре това. Колко повече незамениме компонента има в горивоно запалителна система на една Жулиета 2013 година спряма карбураторна 33-ка?
Е тук съм съгласен с боби това е и една от причините да изкупувам 33-ки наред не ме разбираите погрешно не съм някой тъпън със стари разбирания и аз харесвам новите коли на 27 съм и искам да карам някоя лъскава двуврата колица 147 GTV или нещо подобно и не че съм нямал парите да го направя и не че няма да го направя но смятам че една кола колкото по проста е и колкото по малко електроника има по нея толкова по добре и за мене и за колата тва със карбовете остава за хоби като стана на 40 понеже хора като боби са ми далече и няма кой да ми помогне за момента и какво лошо има в москвича бе чичо то си е една много добра машина харесвам ги повече от ладата и жигулата а 33-ката си е лада от където и да я погледнемсамо дето вместо балатум има мукетАlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеВсички производители искат да изкарват пари. Много пари. Колкото се може повече. Затова колите стават с повече електроника. Електроника, която все по-често дава фира и не можеш да си оправиш самичък. Отиваш в сервиза, за най-малкото и си плащаш като поп. За всичко си плащаш и си в схема.
Да ама не, ти самият го знаеш добре това. Колко повече незамениме компонента има в горивоно запалителна система на една Жулиета 2013 година спряма карбураторна 33-ка?Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеТова с карбовете е пълна идиотщина за ежедневна кола. Има смисъл само като краста, да я чоплиш и да я изкараш от време на време.
Ако е за ежедневка, слагай си инжекциона и не се занимавай с глупости!
Преди месец,два си взех двигател 1.7 8клап. с цел напролет да го сложа.По думите на собственика мотора е на 30 000 км. закупен преди 10 години от катастрофирала 33ка и съхраняван досега.
Ще ми се да карам двигателя с карбуратори,като идеята е да бъде ежедневна кола с която ще се пътува наблизко и далеч.
Comment
Comment